Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Hvorfor binde din likviditet op i rullende materiel?

Hos CAL kan du lave leasingaftaler på person- og varebiler til erhverv. Og vi hjælper dig ikke bare med finansiering, men også med at skræddersy bilerne med speciel opbygning, indretning, udstyrspakker og service, så løsningen passer 100% til dine ønsker og behov. Desuden har du mulighed for at få en fordelsagtig aftale vedr. dæk, vejhjælp og forsikring.

Erhvervsleasing giver dig en række fordele

Du får først og fremmest en bedre likviditet. Udbetalingen er lav, og du har ikke dine midler bundet i biler.

Samtidig får du en budgetfast finansiering og kender dine omkostning måned for måned. Det gælder ikke mindst, hvis du vælger at få en serviceaftale med i købet.

Med CAL erhvervsleasing er løbetiden fleksibel. Og du kan trække fuld moms og leasingafgift fra i regnskabet.

Operationel eller finansiel leasing?

Vi kan tilbyde to former for leasing – operationel leasing eller finansiel leasing.

Med operationel leasing overtager CAL bilen efter leasingaftalens udløb. Du skal ikke bekymre dig om noget og slipper for at tage en risiko på bilens restværdi.

Den finansielle leasing er nærmest ligestillet med at finansiere bilen med et lån. Når leasingperioden stopper, overtager du bilen til en pris, som er fastlagt i den oprindelige leasingaftale. Det giver nogle fordele. Du har fri kilometer og slipper for evt. efterbetalinger, hvis bilen har fået skader ud over almindeligt slid.

Hvis du heller vil finansiere dine erhvervsbiler via lån, så læs mere om erhvervsfinansiering her: