CAL Svendborg

Svendborg

Odensevej 108
5700 Svendborg

Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg

Hos C. A. Larsens salgs- og autoværkstedsafdeling i Svendborg finder du et stort udvalg af Peugeot- og Citroën modeller lige fra mikrobiler til rummelige familiebiler og varevogne til erhverv, samt autoværksted for Peugeot, Citroën og Opel.

Du finder os på Odensevej 108, 5700 Svendborg.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Åbningstider

ÅBENT HUS D. 13. OG D. 14. APRIL

SALGSAFDELING
Lørdag 11.00 – 16.00
Søndag 11.00 – 16.00

Salg

Mandag – Fredag 09.00 – 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 – 16.00

Reservedele

Mandag – torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 14.15
Lørdag – Søndag Lukket

Værksted

Mandag – Torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 14.15
Lørdag – Søndag Lukket

Skadecenter

Mandag – Torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 14.15
Lørdag – Søndag Lukket

Salgsafdeling

Sander Jansbæk

Sander Jansbæk

Salgschef

Lucas Olsen

Lucas Olsen

Salgskonsulent Privat/Erhverv

Tobias Geisler

Tobias Geisler

Salgskonsulent

Kasper Clausen

Kasper Clausen

Salgstrainee

Per Balsby

Per Balsby

Afdelingschef

Værksted

Michael Lundgren

Michael Lundgren

Værkstedschef

Michael T. Jensen

Michael T. Jensen

Værkfører

Skadecenter

Ole Kræmer Elnegaard

Ole Kræmer Elnegaard

Pladeværkfører

Reservedele

Mikkel Schmeltz

Mikkel Schmeltz

Lagerchef

Ny bil? Køb den hos CAL Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg

Hos C. A. Larsens salgs- og autoværkstedsafdeling i Svendborg finder du et stort udvalg af Peugeot- og Citroën modeller lige fra mikrobiler til rummelige familiebiler og varevogne til erhverv.

Du finder os på Odensevej 108, 5700 Svendborg.

Ved at have et stort lager af nye såvel som brugte biler i Svendborg, er der stor sandsynlighed for, at vi har lige akkurat det du har brug for til en god pris.

Dette betyder samtidig, at det er relevant for dig at tage et kig forbi vores afdeling.

Dette er uanset om du kommer fra byen eller om du leder efter en Peugeot eller Citroën i en nærliggende by som Nyborg, Faaborg, Tåsinge, Ringe eller på Langeland.

Bliv mødt i øjenhøjde

I mere end 50 år har vi gjort det til en dyd at møde vores kunder i øjenhøjde og lytte til deres behov. For os handler det om den gode, positive relation personale og kunde imellem – og derfor gør vi os særligt umage med at imødekomme de ønsker og prioriteter, du kommer med.

Når du skal til autoværksted eller bilforhandler i Svendborg, gør vi altså vores for, at du får en god og professionel behandling.

Finansiering og leasing i Svendborg

CAL-afdelingen i Svendborg skræddersyr finansierings- og leasingløsninger af Peugeot- og Citroën biler. Vi sørger for, helt fra starten, at tænke alle elementer ind i vores tilbud.

Det kan være elementer som, hvis du har en brugt bil i bytte, forsikring, der skal tegnes, eller ydelser fra en tredjepart, der er relevante for dit køb af bil.

Når du køber bil i Svendborg, får du altså det fulde overblik.

Vi bestræber os altså på at levere finansiering/leasing af biler i Svendborg, der:

1. Er én samlet pakke, hvor du får det fulde overblik.

2. Giver dig en samlet og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os via kontaktinformationerne til højre for at høre mere. Alle afgivne tilbud er uforpligtende, når du køber bil i Svendborg.

Den gode handel

Det er dig som kunde, der er i højsædet, når du træder ind ad C. A. Larsens døre.

Som bilforhandler i Svendborg anser CAL det som vores pligt, at du mærker dét vi kalder “den gode handel“, når du handler hos os. Derfor tilbyder vores personale altid fleksible løsninger, som passer til dit behov.

Så når vi giver et tilbud på den bil, du har i tankerne, er det altid ganske uforpligtende og uden bagtanker eller pludselige overraskelser.

 

CAL-personalet leverer tilmed din bil til døren, hvis du ønsker dette.

Vi er først tilfredse, når vores kunder er det.

Køb brugt bil i Svendborg

Hos C. A. Larsen møder du en lang række flotte, billige og fuldt funktionelle brugte biler. Dette gælder også afdelingen i Svendborg.

… Og finder du, i samarbejde med vores sælgere, ikke den helt rigtige brugte bil i Svendborg, har vi 6 andre afdelinger, hvorfra vi kan få tilsendt alle de brugte biler vi har på lager. Vores afdelinger råder altid sammenlagt over 500 brugte biler.

På den måde har du altså, kvit og frit, mulighed for at prøvekøre biler fra alle vores forskellige afdelinger, uden at det binder dig til noget som helst.

Vi har hjulpet mange lokale med at finde en lækker brugt bil i Svendborg, der passer til deres behov – og vi kan også hjælpe dig.

Autoværksted i Svendborg

Vi er stolte af vores værksted.

Ikke alene certificeres og uddannes alle vores medarbejdere løbende for at sikre, at alting er up-to-date; værkstedet i Svendborg er desuden udstyret med de helt rigtige specialværktøjer og testere.

 

Dermed kan du være sikker på, at du får en hurtig og effektiv fejlfinding og reparation af din Peugeot, Citroën eller Opel.

Hos os er det nemlig vigtigt, at antallet af fejl holdes til et absolut minimum, når du placerer din bil i vores hænder.

Tillid

Det er en stor beslutning at skulle købe ny bil, brugt bil eller gøre brug af et værksted. Derfor er det også et spørgsmål om tillid – og det er vores personale meget opsatte på.

 

Heldigvis kommer mange af vores kunder tilbage efter deres første besøg – igen og igen.

Det er vi enormt stolte af – for det er skønt med tilfredse kunder, og vi bliver så glade, når I viser, at I er lige så glade for os, som vi er for jer.

Samarbejde

Hos CAL Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg arbejder vores personale sammen på kryds og tværs i de interne afdelinger. På den måde er de både involverede i salg, service og reparation.

Som kunde kommer du altså med hele vejen rundt og ser os mere flere forskellige hatte på.

Vores brede, interne samarbejde resulterer i et højt serviceniveau og en god kvalitet, hvor personalet er rustet til at svare på alle dine spørgsmål i flere forskellige situationer.

Spørgsmål?

Er dit spørgsmål ikke umiddelbart besvaret ovenfor eller har du en specialopgave vi skal tage os af?

Så hiv meget gerne fat i os, og lad os høre mere om opgaven. Vi udfører også opgaver, som hører under det mere specielle/sjældne.