Finansiering

Finansiering

Lad os regne. Så får du råd

Vi kan hjælpe dig med at finansiere din nye bil – uanset om du er faldet for en ny eller en brugt bil. Det kan være din vej til at få mere bil for pengene.

Når du har prøvet din drømmebil hos os, er vi klar til at udarbejde et uforpligtende lånetilbud til dig. Så får du på stedet et overblik over din muligheder.

Det betyder, at du med det samme ved, hvad du har at holde dig til – frem for at forsøge at huske en masse tal og informationer, der let bliver uoverskuelige.

Leasing eller finansiering

Leasing

er for mange en fornuftig løsning. Men hvis du låner pengene i stedet, har du selv frihed til at bestemme, hvornår du vil sælge din bil og købe en ny. Der er heller ingen km-grænser, du skal holde dig indenfor. Du behøver heller ikke tænke over at spare op til førstegangsbetalingen ved en ny leasingaftale (se vores tip nedenfor).

Modeller for bilfinansiering

Hovedreglen ved bilfinansieringer er, at du betaler 20% af bilens pris i udbetaling og de resterende 80% i månedlige rater.

Du kan indfri restbeløbet, når som helst i lånets løbetid, hvis du ønsker det.

Hvis du vælger at lade os stå for finansieringen, kan vi også finde løsninger, hvor du ikke skal betale 20% kontant.

Hvor meget, du skal betale om måneden, afhænger både af lånebeløbets størrelse og hvor lang løbetiden på lånet er. Et lille lån med lang løbetid giver en lav månedlig ydelse. Mens et stort lån med kort løbetid giver større rater.

Vi tilbyder også finansiering af bil uden udbetaling.

Kontakt os – for et konkret tilbud.

Et godt tip

Uanset hvor glad du er for din nye bil, overrasker vi nok ikke mange ved at hævde, at det sandsynligvis ikke er den sidste bil, du kommer til at eje.

Derfor kan det være smart at indrette finansieringen af din bil, så dit lån afvikles lidt foran den takt, som nedskrivningen af din bils værdi følger.

Når du på den måde afdrager billånet lidt hurtigere, end at værdien på din bil falder, så får du et overskud, når du sælger bilen. Og dermed har du penge til udbetalingen af en ny bil.

Skarpe priser på finansiering

Vi er oftest billigere end din bank og andre udbydere af billån.

Vi har også den nødvendige erfaring, så du får et lån, der passer til din økonomi, dit kørselsmønster, afskrivningen af bilens værdi og fremtidige bilkøb.

Med andre ord: Vi giver dig en nem og overskuelig finansiering af din nye Citroën eller en anden brugt bil – så du får råd til at indfri dine bildrømme nu og i fremtiden.

Billån med fast rente

Oftest møder du billån med variabel rente. Men hos C. A. Larsen kan du også få finansieret din nye bil med fast rente. Det betyder, at du er garanteret mod, at renten stiger i afviklingsperioden – og du får derfor garanti for en fast ydelse gennem hele låneperioden.

Dermed er det slut med budgetchok og finansielle overraskelser.

Billån med variabel rente

Vælger du et billån med variabel rente, får du ofte et lidt billigere lån i udgangspunktet. Når renten er variabel, vil den følge markedet i låneperioden. Derfor kan lånet blive billigere, hvis renten falder. Men også dyrere, hvis renten stiger.

Er privatleasing et alternativ for dig

Der er dukket et alternativ op til traditionel bilfinansiering, og det bliver stadig mere populært – nemlig leasing.

Leasing har en række fordele, især for dig der gerne vil have faste ydelser, slippe for uforudsete udgifter og få mulighed for at skifte til ny bil lidt lettere.

Teknisk set er leasing en langtidsleje, og du kan læse mere om privatleasing her.

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Hvis du vil vide mere om finansiering og/eller leasing, så kontakt os. Vi hjælper gerne med gode råd og konkrete tilbud til den helt rigtige løsning for dig.