Værkstedet hos CAL Svendborg

Autoriseret Peugeot-værksted

Værkstedet hos CAL Svendborg har mange års erfaring med at servicere og reparere Peugeot. Som autori¬se¬ret værksted følger vi Peugeots anvisninger for service og reparation af bilen i dit liv. Vi anvender de korrekte specialværktøjer og testere. Vi benytter kun originale reservedele til din Peugeot. Alle vores medarbejdere er uddannet og certificeret så de hurtigt og effektivt kan fejlfinde og reparere din bil.

Book en tid

Værkstedskonto uden renter og gebyrer

Vi tilbyder en rentefri værkstedskonto uden udbetaling og gebyr. Så kan du vælge at betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder – helt uden ekstra omkostninger. Det er gratis at oprette en kontoen. Rente og ÅOP kan ikke blive lavere: 0%.

Værkstedskonto

Rens og tjek af bremser

Din bils bremser er altafgørende for sikkerheden og skal derfor holdes vedlige. Undgå både nedsat bremseevne og totalt bremsesvigt ved at få renset og tjekket din bils bremser.

Komplet bremserens for og bag giver en kortere bremselængde, kr. 798,-*
Rens forbremser kr. 399,-*
Rens bagbremser kr. 399,-*
*tillæg for tromlebremser

Book en tid til bremsetjek og -rens

Ren motor

Undgå problemer, beskyt din bils motor. Tilsætter du additiv til brændstoffet gør du forbrændingen renere og slitagen på motoren mindre. Din bil kører bedre og længere på literen med en ren motor. Din køreglæde bliver også større.

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-
Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-
Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

Book en tid til motorrens

Aircondition- og klimaanlæg

Din bils aircondition/klimaanlæg fungerer bedst og holder længere, hvis det får regelmæssig service. Køleeffekten bliver også bedre og giver dig øget komfort i kabinen. CALs værksted anbefaler et serviceeftersyn hvert andet år.

Service kr. 995,-

Lugt fra anlægget skyldes bakterier i ventilationskanalerne. Vi renser kanalerne effektivt, så lugt og bakterier bliver fjernet.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Book en tid til rens og /eller service

Ny tandrem

Peugeot anbefaler udskiftning af motorens tandrem hvert femte år eller ved et anbefalet kilometerinterval – alt efter hvad der indtræffer først.

Tandremmen er en vital del af motoren. En tandrem, der er gammel eller slidt risikerer at springe og forårsage et dyrt motorhavari.

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-

Book en tid til skift af tandrem

Top-up olie

Hold øje med oliestanden. Vi sørger for den korrekte olie til din bils motor, så du minimerer risikoen for et motorhavari og bevarer motorgarantien. Værkstedet hos CAL Svendborg anbefaler, at du har en liter top-up olie med dig i bilen. Så kan du selv efterfylde olie.

Vi tilbyder kontrol af oliestand og efterfyldning af olie, hvis det er nødvendigt. Du skal kun betale for olien.

1 L Total Top-up olie kr. 169,-

Book en tid…

Book en tid på CALs autoriserede Peugeot-værksted i Svendborg til serviceeftersyn, reparation, hjulskifte, stenslag, undervogns¬behandling, gratis synstjek eller andet.

Book en tid

Service 5+ / 10+

Autoriserede serviceeftersyn målrettet din Peugeot, der er mere end 5 eller 10 år gammel. Jo ældre din bil er, desto mere har den brug for vedligeholdelse. Med et Service 5+ og 10+ eftersyn betaler du kun for det, din Peugeot har brug for. Du sparer således penge uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Book tid til Service 5+ / 10+

Spørgsmål?

Er der noget, du er i tvivl om, eller søger du en pris eller et godt råd fra vores værksted, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig med bilen i dit liv.

Kontakt os

Værksted

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn