Værksted og bilforhandler i Svendborg - nye og brugte biler

Du finder din lokale Peugeot-forhandler på Sydfyn og øerne på Odensevej 108, 5700 Svendborg

Nye Peugeot

CAL Svendborg fører det brede program fra Peugeot, lige fra mikro- til familiebiler. Vi har altid mange nye biler på lager. Kig ind, se og få en prøvetur i den næste bil i dit liv.

Salgsafdelingen i Svendborg har åbent alle hverdage, samt om søndagen fra kl. 11.00-16.00. Vi glæder os til hjælpe dig.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Svendborg gør vi meget ud af køb og salg af brugte biler. Udvalget er stort og vi har brugte biler i mange farver, mærker og modeller.

Brugte biler

Værksted

Vi er stolte af vores værksted. Alle medarbejdere bliver løbende uddannet og certificeret, det sikrer hurtig og effektiv fejlfinding/reparation.

Værkstedet anvender de helt rigtige specialværktøjer og testere. Vi bruger kun originale reservedele til service og reparation af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL skræddersyr løsninger på finansiering og leasing. Oftest kan vi tilbyde vores kunder finansiering til en lavere pris end markedets andre udbydere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi vores kunder i øjenhøjde – det har vi gjort i mere end 50 år. Vi afdækker behovene hos kunderne, så vi bedst muligt opfylder de prioriteter og ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Den gode handel

CAL tilbyder kunderne fleksible løsninger og er meget fokuseret på, at de oplever og føler den gode handel. Vi kommer med et uforpligtende tilbud. Når kunderne accepterer tilbuddet, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og leverer bil til tiden – uden overraskelser. Vi er først tilfredse når kunderne er det.

Tillid

Det er en tillidssag at købe ny bil, brugt bil eller benytte et værksted. Langt de fleste kunder viser CAL Svendborg tillid ved at vende tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt med tilfredse kunder og vi bliver endnu gladere når de vender tilbage. De tilfredse kunder skaber den gode omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi strækker os langt for at leve op til og bibeholde.

Samarbejde

Adskillige medarbejdere hos CAL Svendborg er involveret i salg, service og reparation. Som kunde møder du hovedsagligt sælgere og værkførere, men også medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er involveret.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og har samarbejde på tværs. Resultatet af et vellykket samarbejde er, at vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi gør os umage for at forstå vores kunders behov – også de særlige. Vi tilstræber at gøre det så enkelt som muligt at handle bil. Det gør vi ved at tilbyde en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.

CAL I Svendborg har nye Peugeot og brugte biler til dig, uanset om du køber bil for første gang, trækker trailer eller campingvogn, kører meget, ønsker god plads, skal have plads til familien, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Værksted

Skadecenter

Reservedele

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn