Værkstedet hos CAL Odense NV

Autoriseret Peugeot-værksted

CAL Odense NV har mange års erfaring med at servicere og reparere Peugeot. Som autori¬se¬ret Peugeot-værksted følger vi fabrikkens anvisninger for service og reparation af bilen i dit liv. Vi anvender de rigtige specialværktøjer og testere. Vi benytter kun originale reservedele til din Peugeot. Alle vores medarbejdere er uddannet og certificeret så de hurtigt og effektivt kan fejlfinde og reparere din bil.

Book en tid

Rente- og gebyrfri værkstedskonto

Vi tilbyder også rentefri værkstedskonto uden udbetaling og gebyr. Så kan du betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder helt uden ekstra omkostninger. Det er gratis at oprette en værkstedskonto. Rente og ÅOP kan ikke blive lavere: 0%.

Værkstedskonto

Tjek og rens af bremser

Din bils bremser er altafgørende for sikkerheden og derfor skal de holdes vedlige. Undgå nedsat bremseevne og totalt bremsesvigt ved at få renset og tjekket din bils bremser.

Komplet bremserens for og bag giver kortere bremselængde, kr. 798,-*
Rens forbremser kr. 399,-*
Rens bagbremser kr. 399,-*
*tillæg for tromlebremser

Book en tid til bremsetjek og -rens

Ren motor

Kom problemerne i forkøbet, beskyt din bils motor. Ved at tilsætte additiv gør du forbrændingen renere og slitagen på motoren mindre. Med en ren motor kører din bil bedre og længere på literen. Din køreglæde bliver også større.

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-
Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-
Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

Book en tid til motorrens

Aircondition- og klimaanlæg

Din bils aircondition/klimaanlæg fungerer opti¬malt og holder længere, hvis det bliver serviceret regelmæssigt. Køleeffekten bliver også bedre og giver dig øget komfort. CALs værksted anbefaler serviceeftersyn hvert andet år.

Service kr. 995,-

Lugt fra anlægget skyldes bakterier i ventilationskanalerne. Kanalerne bliver renset effektivt, så lugt og bakterier bliver fjernet.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Book en tid til rens og/eller service

Ny tandrem

Peugeot anbefaler udskiftning af tandremmen hvert femte år eller ved et anbefalet kilometerinterval – alt efter hvad der indtræffer først.

Tandremmen er en vital del af motoren. En tandrem, der er gammel eller slidt risikerer at springe og forårsage et motorhavari.

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-

Book en tid til skift af tandrem

Top-up olie

Husk at holde øje med oliestanden. Vi sørger for den korrekte olie til din bils motor, så du bevarer motorgarantien og minimerer risikoen for et motorhavari. Værkstedet hos CAL Odense NV anbefaler, at du altid har en liter top-up olie med dig i bilen. Så kan du selv efterfylde olie.

Vi tilbyder at kontrollere oliestanden og efterfylde olie, hvis det er nødvendigt. Du skal kun betale for olien.

1 L Total Top-up olie kr. 169,-

Book en tid…

Book en tid på CALs autoriserede Peugeot-værksted i Odense NV til reparation, serviceeftersyn, stenslag, hjulskifte, undervogns¬behandling, gratis synstjek eller andet.

Book en tid

Service 5+ / 10+

Autoriserede serviceeftersyn til din Peugeot, der over 5 eller 10 år gammel. Jo ældre bil, desto mere har den brug for vedligeholdelse. Med et Service 5+ og 10+ eftersyn betaler du kun for det, din Peugeot har brug for. Du sparer således penge uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Book tid til Service 5+ / 10+

Spørgsmål?

Er der noget, du er i tvivl om, eller har du brug for en pris eller et godt råd fra vores værksted, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne med bilen i dit liv.

Kontakt os

Værksted

Skadecenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn