Peugeot bilforhandler og værksted i Odense NV

Du finder din lokale Peugeot-forhandler på Hans Egedes Vej 2A i Tarup, 5210 Odense NV

Nye Peugeot

CAL Odense NV fører Peugeots brede program lige fra mikro- til familiebiler. Vi har altid mange nye biler på lager. Kig ind, se og få en prøvetur i den næste bil i dit liv.

Bemærk, at vores salgsafdeling har åbent alle ugens 7 dage, lørdag og søndag fra kl. 11.00-17.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Odense NV gør vi meget ud af brugte biler. Vi har et stort udvalg af brugte biler i mange farver, modeller og mærker.

Brugte biler

Værksted

Vi er stolte af vores værksted. Alle medarbejdere på værkstedet bliver løbende uddannet og certificeret hvilket sikrer hurtig og effektiv fejlfinding/reparation.

Værkstedet har de helt rigtige specialværktøjer og testere. Vi anvender kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL tilbyder skræddersyede løsninger på finansiering og leasing. Oftest kan vi tilbyde finansiering til en lavere pris end andre udbydere på markedet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL Odense NV møder vi vores kunder i øjenhøjde – det har vi gjort i over 50 år. Vi afdækker kundernes behov, så vi bedst muligt kan opfylde de prioriteter og ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Den gode handel

CAL tilbyder fleksible løsninger og er meget fokuseret på at kunden oplever og føler den gode handel. Vi giver et uforpligtende tilbud og når kunderne accepterer, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og leverer bil til tiden uden overraskelser. Vi er først tilfredse når vores kunder er det.

Tillid

At købe ny bil, brugt bil eller benytte et værksted er en tillidssag. Langt de fleste kunder viser CAL Odense NV tillid ved at vende tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt at have tilfredse kunder og vi bliver endnu gladere når de kommer igen. Det er de tilfredse kunder, der skaber den gode omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

Samarbejde

Adskillige medarbejdere hos CAL Odense NV er involveret i salg, service og reparation. Som kunde møder du sælgere og værkførere, men medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er også involveret.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og har evnen til at samarbejde på tværs. Resultatet af det vellykkede samarbejde er, at vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi gør os umage for at afdække kundernes behov – også de særlige behov. Vi tilstræber at gøre det så enkelt som muligt at handle bil ved at tilbyde en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har nye Peugeot og brugte biler til dig, uanset om du køber bil første gang, trækker campingvogn eller trailer, ønsker god plads, kører meget, skal have plads til familien, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Professionel erhvervscenter

Værksted

Skadecenter

Reservedele

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn