Værkstedet hos CAL Herning

Autoriseret Peugeot-værksted

Værkstedet hos CAL Herning har mange års erfaring med at servicering og reparation af Peugeot. Som autori¬se¬ret Peugeot-værksted følger vi fabrikkens anvisninger for service og reparation af bilen i dit liv. Vi bruger de rigtige specialværktøjer og testere. Vi anvender kun originale reservedele til din Peugeot. Alle vores medarbejdere er uddannet og certificeret så de hurtigt og effektivt fejlfinder og reparerer din bil.

Book en tid

Rente- og gebyrfri værkstedskonto

Vi tilbyder rentefri værkstedskonto uden udbetaling og gebyr. Så kan du betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder helt uden ekstra omkostninger. Det er gratis at oprette en værkstedskonto. Rente og ÅOP kan ikke blive lavere: 0%.

Værkstedskonto

Tjek og rens af bremser

Din bils bremser er altafgørende for sikkerheden og skal derfor vedligeholdes. Undgå nedsat bremseevne og totalt bremsesvigt ved at få renset og tjekket din bils bremser.

Komplet bremserens for og bag giver kortere bremselængde, kr. 798,-*
Rens forbremser kr. 399,-*
Rens bagbremser kr. 399,-*
*tillæg for tromlebremser

Book en tid til bremsetjek og -rens

Ren motor

Kom problemerne i forkøbet ved at beskytte din bils motor. Ved at tilsætte additiv til brændstoffet gør du forbrændingen renere og slitagen på motoren mindre. Med en ren motor kører bilen bedre og længere på literen. Din køreglæde bliver også større.

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-
Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-
Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

Book en tid til motorrens

Aircondition- og klimaanlæg

Din bils aircondition/klimaanlæg fungerer mest effektivt og holder længere, hvis det får regelmæssig service. Køleeffekten bliver også bedre og giver dig øget komfort. CALs værksted anbefaler serviceeftersyn hvert andet år.

Service kr. 995,-

Lugt fra anlægget stammer fra bakterier i ventilationskanalerne. Kanalerne bliver effektivt renset, så lugt og bakterier forsvinder.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Book en tid til rens og/eller service

Ny tandrem

Peugeots anbefaling er udskiftning af tandrem hvert femte år eller ved et anbefalet kilometerinterval – alt efter hvad der indtræffer først.

Tandremmen er en vital del af motoren. En gammel eller slidt tandrem risikerer at springe og forårsage et motorhavari.

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-

Book en tid til skift af tandrem

Top-up olie

Husk at holde øje med oliestanden på motoren. Vi sælger den korrekte olie til din bils motor, så du kan bevare motorgarantien og minimere risikoen for et motorhavari. Værkstedet hos CAL Herning anbefaler, at du altid har en liter top-up olie med i bilen. Så kan du selv efterfylde olie.

Vi tilbyder også at kontrollere oliestanden og efterfylde olie, hvis det er nødvendigt. Du betaler kun for olien.

1 L Total Top-up olie kr. 169,-

Book en tid…

Book en tid på CALs autoriserede Peugeot-værksted i Herning til serviceeftersyn, reparation,, stenslag, hjulskifte, undervogns¬behandling, gratis synstjek eller andet.

Book en tid

Service 5+ / 10+

Autoriserede serviceeftersyn til din Peugeot, der er over 5 eller 10 år gammel. Jo ældre bil, desto mere har den brug for vedligeholdelse. Med et Service 5+ og 10+ eftersyn betaler du kun for det, din Peugeot har brug for. Du sparer penge uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Book tid til Service 5+ / 10+

Spørgsmål?

Er der noget, du er i tvivl om, eller søger du en pris eller et godt råd fra vores værksted, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne med bilen i dit liv.

Kontakt os

Værksted

Skadecenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn