Peugeout forhandler og værksted i Herning

Du finder din lokale Peugeot-forhandler i Midtjylland på Lollandsvej 6, 7400 Herning

Ny Peugeot

Du finder Peugeots brede program hos CAL I Herning. Vi har fra mikro- til familiebiler og altid mange nye biler på lager. Kig ind til os, se og få en prøvetur i den næste bil i dit liv.

Vores salgsafdeling har åbent alle hverdage, samt søndag fra kl. 11.00-16.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nye biler

Brugte biler

I Herning gør CAL meget ud af brugte biler. Vi har et stort udvalg af brugte biler i mange mærker, modeller og farver.

Brugte biler

Værksted

Vi er stolte af vores velfungerende værksted. Alle medarbejderne bliver løbende uddannet og certificeret, hvilket sikrer hurtig og effektiv fejlfinding/reparation af kundernes biler.

Værkstedet anvender de helt rigtige specialværktøjer og testere. Vi bruger kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL tilbyder løsninger på finansiering og leasing, der er skræddersyede til kunderne. Oftest kan vi tilbyde finansiering til en lavere pris end markedets andre udbydere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

Den gode handel

Vi tilbyder fleksible løsninger og er meget fokuserede på at kunden oplever og føler den gode handel. Vi giver kunden et uforpligtende tilbud og når tilbuddet bliver accepteret, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og kan levere bil til tiden uden overraskelser. Vi er først tilfredse når vores kunder er det.

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi kunderne i øjenhøjde – det har vi gjort i over 50 år. Vi afdækker kundernes behov, så vi bedst muligt kan opfylde deres prioriteter og de ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr.

Tillid

At købe ny eller brugt bil eller at benytte et værksted, er en tillidssag. Langt de fleste kunder viser os hos CAL Herning tillid ved at vende tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt med tilfredse kunder og vi bliver endnu gladere når de kommer til os igen. Det er de tilfredse kunder, der skaber god omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi strækker os langt for at leve op til og bevare.

Samarbejde

Hos CAL Herning er adskillige medarbejdere involveret i salg, service og reparation. Som kunde møder du sælgere og værkførere, men medarbejdere fra administration, værksted og klargøring har også bidraget.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og evner at samarbejde på tværs. Resultatet af et vellykket samarbejde er, at vi kan levere biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi gør os umage for at afdække kundernes behov – også de særlige behov. Vi tilstræber at gøre det så enkelt som muligt for kunderne at handle bil. Det sker ved at tilbyde dem en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har din nye Peugeot og eller en brugt biler til dig, uanset om du køber bil første gang, , ønsker god plads, kører meget, skal have plads til familien, trækker campingvogn eller trailer, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Værksted

Skadecenter

Reservedele

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn