Værkstedet hos CAL Haarby

Autoriseret Peugeot-værksted

CAL Haarby har mange års erfaring med servicering og reparation af Peugeot. Som et autori¬se¬ret Peugeot-værksted følger vi fabrikkens anvisninger for service og reparation af bilen i dit liv. Vi anvender de korrekte specialværktøjer og testere. Vi benytter kun originale reservedele til din Peugeot. Alle CALs medarbejdere på værkstedet er uddannet og certificeret så de hurtigt og effektivt kan finde fejlen på og reparere din bil.

Book en tid

Rentefri værkstedskonto

Vi tilbyder også rentefri værkstedskonto uden udbetaling og gebyr. Du kan betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder helt uden ekstra omkostninger. Værkstedskontoen er gratis at oprette værkstedskonto. Rente og ÅOP kan ikke blive lavere: 0%.

Værkstedskonto

Tjek og rens af bremser

Din bils bremser er altafgørende for sikkerheden og skal derfor holdes vedlige. Undgå nedsat bremseevne og totalt bremsesvigt ved at få renset og efterset din bils bremser.

Komplet bremserens for og bag giver kortere bremselængde, kr. 798,-*
Rens af forbremser kr. 399,-*
Rens af bagbremser kr. 399,-*
*tillæg for tromlebremser

Book en tid til bremsetjek og -rens

Ren motor

Beskyt din bils motor og kom problemerne i forkøbet. Ved at tilsætte additiv til brændstoffet gør du forbrændingen renere og dermed slitagen på motoren mindre. Er motoren ren, kører bilen bedre og længere på literen. Din køreglæde bliver også større.

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-
Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-
Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

Book en tid til motorrens

Aircondition- og klimaanlæg

Din bils aircondition/klimaanlæg fungerer opti¬malt og holder længere, hvis det får regelmæssig service. Køleeffekten bliver også forbedret og giver dig øget komfort. CALs værksted anbefaler serviceeftersyn af anlægget hvert andet år.

Service kr. 995,-

Lugt fra anlægget skyldes bakterier i ventilationskanalerne. Vi fjerner lugt og bakterier ved at rense kanalerne effektivt.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Book en tid til rens og/eller service

Ny tandrem

Peugeot anbefaler at udskifte tandremmen hvert femte år eller ved et anbefalet kilometerinterval – alt efter hvad der indtræffer først.

Tandremmen er en vital del af en motor. Er tandremmen gammel eller slidt, risikerer den at springe og forårsage et motorhavari.

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-

Book en tid til skift af tandrem

Top-up olie

Husk at holde øje med oliestanden. Vi hjælper med den korrekte olie til din bils motor, så du kan bevare motorgarantien og minimerer risikoen for et havari. Værkstedet hos CAL Haarby anbefaler, at du altid har en liter top-up olie med i bilen. Så kan du selv efterfylde olie.

Vi tilbyder at kontrollere oliestanden og efterfylde olie, hvis det er nødvendigt. Du betaler kun for olien.

1 L Total Top-up olie kr. 169,-

Book en tid…

Book en tid på CALs autoriserede Peugeot-værksted i Haarby til reparation, hjulskifte, serviceeftersyn, stenslag, gratis synstjek, undervogns¬behandling eller andet.

Book en tid

Service 5+ / 10+

Autoriserede serviceeftersyn til din Peugeot, der er mere end 5 eller 10 år gammel. Jo ældre din bil er, desto mere har den brug for vedligeholdelse. Med Service 5+ og 10+ eftersyn betaler du kun for det, din Peugeot har brug for. Du sparer penge uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Book tid til Service 5+ / 10+

Spørgsmål?

Er der noget, du er i tvivl om, har du brug for en pris eller et godt råd fra vores værksted, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne med bilen i dit liv.

Kontakt os

Værksted

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn