PEUGEOT BILFORHANDLER OG VÆRKSTED I HAARBY

I vores afdeling i Haarby finder du alle Peugeots biler fra
mikro- og familiebiler til store erhvervsbiler. Og landet største
udvalg i brugte Peugeot.

Adressen er: Faaborgvej 9, 5683 Haarby.

  • slide
  • slide
  • slide

Peugeotforhandler og –værksted i Haarby

Hos vores CAL-afdeling i Haarby på Fyn har vi Peugeots store sortiment af biler. Du kan derfor finde alt lige fra mikro- og familiebiler til varebiler målrettet erhvervsbrug.

Du finder os på Faaborgvej 9, 5683 Haarby.


Bliv altid mødt i øjenhøjde

Vi gør en dyd ud af at møde vores kunder i øjenhøjde – og det har vi gjort i mere end 50 år. For os handler det om den gode, positive relation – og derfor gør vi os særligt umage for at opfylde de ønsker, som du kommer med.

På denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige at handle med os hos C. A. Larsen Haarby.

I afdelingen har vi både kunder fra Haarby, men også byer i oplandet som Faaborg, Assens, Tommerup, Aarup, Broby og mange flere.

Nye biler

Finansiering og leasing

Hos CAL tilbyder vi skræddersyede løsninger på køb og leasing af Peugeot-biler.

Med skræddersyede løsninger mener vi, at vi medtænker aspekter af aftalen, som også går forud for vores interne aftale.

Det kan være, at du har en brugt bil i bytte, forsikring, der skal tegnes, eller noget helt tredje, som er relevant for dit køb af bil. Uanset hvad så finder vi en løsning, så du nemt får et samlet overblik over hele dit bilkøb.


Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Finansiering Leasing

Den gode handel

Hos C. A. Larsen er det dig som kunde, der er i fokus. Og vi er først tilfredse, når du også er det.

Vi forsøger at strække os så langt som muligt, når det kommer til samarbejdet med vores kunder. Det betyder, at vi tilbyder fleksible løsninger ift. finansiering af bil, brugte biler, leasing af biler og reparationer.

Dette danner et solidt grundlag for "den gode handel".


Brugte biler

Hos din lokale forhandler af Peugeot i Haarby finder du nye såvel som brugte biler.

Vi har et stort og varierende udvalg af brugte biler i mange farver og modeller, som du er meget velkommen til at komme forbi og tage en prøvetur i.


Du har mulighed for at prøvekøre biler fra vores afdelinger i hele landet, hvilket betyder at du sammenlagt kan vælge imellem 500+ brugte biler.

Brugte biler

Peugeotværksted i Haarby

Vi har også vores helt eget bilværksted i Haarby, som vi er meget stolte af.

Værkstedet gør brug af de helt rigtige specialværktøjer og testere, og vi anvender kun originale Peugeot-reservedele til reparation og service af din bil.

Desuden certificeres og uddannes alle vores medarbejdere løbende for at sikre dig en hurtig og effektiv fejlfinding samt reparation.

Kampagner

Tillid

Det at købe ny bil, en brugt bil eller benytte sig af et værksted er en tillidssag. Det kræver omtanke og masser af overvejelse.

Den er vi helt med på. Og heldigvis kommer mange af vores kunder tilbage til CAL Haarby efter deres første besøg – og igen og igen.

Det er de tilfredse kunder, der skaber den gode omtale. Det er vi meget taknemmelige for. Og vi bliver så glade, når vi ser genkendelige ansigter i vores forretninger.


Samarbejde

Hos din forhandler af Peugeot i Haarby arbejder medarbejderne sammen på tværs af forskellige afdelinger. Dvs. at det meste af vores personale er involveret i både salg, service og reparation.

Som kunde kommer du altså med hele vejen rundt og møder os som sælgere og værkførere, servicepersonale og når vi er i gang med klargøringen af din bil.

Resultatet af vores tætte samarbejde er, at vi leverer biler, service og reparationer af høj kvalitet.


Peugeot Haarby - Biler til alle

Vi gør os umage for at afdække dine behov, når det kommer til finansiering af nye biler, brugte biler og reparation af disse.

Vi tilstræber os nemlig på at gøre det så enkelt som muligt at handle bil hos os ved at tilbyde en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.


Hos os finder du nye og brugte biler i god stand og til fordelagtige priser.

Kig ind i CAL Haarby – vi har din nye Peugeot.

Bilsyn

CAL Haarby er autoriseret synshal. Book dit næste bilsyn på nedenstående link eller på telefon 50 60 50 31

Bilsyn.jpg

Book bilsyn

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn