Peugeot bilforhandler og værksted hos CAL i Haarby

Din lokale Peugeot-forhandler på Vestfyn finder du på Faaborgvej 9, 5683 Haarby

Nye Peugeot

CAL Haarby fører det brede program fra Peugeot. Vi har fra mikro- til familiebiler. Vi har altid mange nye biler på lager. Kig ind, se den næste bil i dit liv og få en prøvetur i den

Vores salgsafdeling i Haarby har åbent alle hverdage, samt søndag fra kl. 14.00-17.00. Vi glæder os til at se dig i vores bilhus.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Haarby gør vi meget i brugte biler. Vi har et stort udvalg i mange farver, modeller og mærker.

Brugte biler

Værksted

Vi er stolte af medarbejderne på vores værksted. Alle bliver løbende uddannet og certificeret, hvilket sikrer dig og din bil hurtig og effektiv fejlfinding/reparation.

Værkstedet råder over de helt rigtige testere og specialværktøjer. Vi anvender kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL har skræddersyede løsninger til finansiering og leasing. Vi kan oftest tilbyde finansiering til en lavere pris end andre udbydere på markedet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi kunderne i øjenhøjde – det har vi gjort i over 50 år. Vi afdækker vores kunders behov, så vi bedst muligt kan opfylde deres prioriteter og ønsker. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Den gode handel

CAL i Haarby tilbyder kunderne fleksible løsninger og er meget fokuseret på at de oplever og føler den gode handel. Vi giver et uforpligtende tilbud. Når tilbuddet bliver accepteret, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og leverer kunderne bil til tiden uden overraskelser. Vi bliver først tilfredse når vores kunder gør det.

Samarbejde

Hos CAL i Haarby er adskillige medarbejdere involveret i salg, service og reparation. Som kunde hos os møder du sælgere og værkførere, men medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er også involveret.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og evner at samarbejde på tværs. Resultatet af det vellykkede samarbejde er, at vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Tillid

At købe bil, brugt såvel som ny, eller at benytte et værksted er en tillidssag. Langt de fleste kunder viser tillid til CAL Haarby ved at komme igen og igen.

Det er skønt at have tilfredse kunder og vi bliver endnu mere glade, når de kommer igen. Det er vores tilfredse kunder, der skaber den gode omtale og bidrager til det gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

CAL Haarby er markedsledende på Vestfyn. Cirka hver femte nye bil, der bliver solgt på Vestfyn er således en Peugeot fra CAL i Haarby.

Biler til alle

Vi gør os umage for at afdække kundernes behov – også hvis de har særlige behov. Vi tilstræber at gøre det at handle bil så enkelt som muligt ved at tilbyde kunderne en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har nye Peugeot og brugte biler til dig, uanset om det er første gang du køber bil, trækker campingvogn eller trailer, ønsker meget plads, kører langt, skal have plads til familien, er håndværker med et rullende værksted eller andet…

Bilsyn

CAL Haarby er autoriseret synshal. Book dit næste bilsyn på nedenstående link eller telefon 50 60 50 31

Bilsyn.jpg

Book bilsyn

Salg

Værksted

Reservedele

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn