Værkstedet hos CAL Århus / Viby J

Autoriseret Peugeot-værksted

CAL Århus i Viby har mange års erfaring med at servicering og reparation af Peugeot. Som autori¬se¬ret Peugeot-værksted følger vi fabrikkens anvisninger for service og reparation af bilen i dit liv. Vi råder over de rigtige specialværktøjer og testere. Vi benytter kun originale reservedele til din Peugeot. Alle medarbejdere er uddannet og certificeret, så de hurtigt og effektivt fejlfinder og reparerer din bil.

Book en tid

Rentefri Værkstedskonto

Få en rentefri værkstedskonto uden udbetaling og gebyr. Så kan du vælge om du vil betale din værkstedsregning over 10 eller 20 måneder – helt uden ekstra omkostninger. Det er gratis at oprette en værkstedskonto. Rente og ÅOP bliver ikke lavere: 0%.

Værkstedskonto

Tjek og rens af bremser

Bilens bremser er altafgørende for sikkerheden og skal holdes vedlige. Undgå nedsat bremseevne og totalt bremsesvigt ved at få renset og tjekket din bils bremser i tide.

Med en komplet bremserens for og bag får du kortere bremselængde, kr. 798,-*
Rens forbremser kr. 399,-*
Rens bagbremser kr. 399,-*
*tillæg for tromlebremser

Book en tid til bremsetjek og -rens

Ren motor

Beskyt din bils motor og kom problemerne i forkøbet. Ved at tilsætte additiv gør du forbrændingen renere og slitagen på motoren mindre. En bil med ren motor kører bedre og længere på literen. Din køreglæde bliver også større.

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-
Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-
Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

Book en tid til motorrens

Aircondition- og klimaanlæg

Din bils aircondition/klimaanlæg virker bedre og holder længere, hvis det får regelmæssig service. Køleeffekten bliver også bedre og giver øget komfort i kabinen. CALs værksted anbefaler serviceeftersyn af anlægget hvert andet år.

Service kr. 995,-

Lugt fra anlægget skyldes bakterier i ventilationskanalerne. Vi renser kanalerne effektivt, så lugt og bakterier bliver fjernet.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Book en tid til rens og/eller service

Ny tandrem

Peugeot anbefaler udskiftning af tandrem hvert femte år eller ved et anbefalet kilometerinterval – alt efter hvad der indtræffer først.

Tandremmen er en vital del af motoren. En gammel eller slidt tandrem risikerer at springe og forårsage et motorhavari.

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-

Book en tid til skift af tandrem

Top-up olie

Husk at holde øje med oliestanden på din bils motor. Vi sørger for den korrekte olie til din bils motor, så du kan bevare motorgarantien og mindske risikoen for motorhavari. Værkstedet hos CAL Århus anbefaler, at du altid har en liter top-up olie med i bilen, så du selv kan efterfylde olie.

Vi tilbyder at kontrollere oliestanden og efterfylde olie, hvis det er nødvendigt. Du skal kun betale for olien.

1 L Total Top-up olie kr. 169,-

Book en tid…

Book en tid på CALs autoriserede Peugeot-værksted i Århus til reparation, serviceeftersyn, stenslag, hjulskifte, gratis synstjek, undervogns¬behandling eller andet.

Book en tid

Service 5+ / 10+

Autoriserede serviceeftersyn til din Peugeot, hvis den er mere end 5 eller 10 år gammel. Jo ældre bilen er, desto mere har den brug for vedligeholdelse. Med et Service 5+ og 10+ eftersyn skal du kun betale for det, din Peugeot har brug for. Spar penge uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Book en tid til Service 5+ / 10+

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, har du brug for en pris eller et godt råd fra vores værksted, så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne med bilen i dit liv.

Kontakt os

Værksted

Værksted

Skadecenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn