Peugeot værksted og bilforhandler i Århus / Viby J

Du finder din lokale Peugeot-forhandler i Østjylland på Hasselager Allé 3, 8260 Viby J

Nye Peugeot

I bilhuset CAL Århus fører vi Peugeots brede program med alt fra mikro- til familiebiler. Vi har altid masser af nye biler på lager. Kig ind, se og prøv en tur i den næste bil i dit liv.

Salgsafdelingen har åbent alle hverdage, samt søndag fra kl. 11.00-17.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Århus gør vi også meget ud af handel med brugte biler. Udvalget er stort, vi har brugte biler i mange farver, modeller og mærker.

Brugte biler

Værksted

Værkstedet er vores stolthed. Alle medarbejderne bliver løbende uddannet og certificeret, det sikrer vores kunder hurtig og effektiv fejlfinding/reparation.

Værkstedet råder over de helt rigtige testere og specialværktøjer. Vi anvender kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL tilbyder kunderne at skræddersy løsninger på finansiering og leasing. Oftest tilbyder vi finansiering til en lavere pris end de andre udbydere på markedet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi vores kunder i øjenhøjde – det har vi gjort i over 50 år. Vi afdækker deres behov, så vi bedst muligt opfylder de prioriteter og ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Tillid

At købe bil, ny såvel som brugt, eller benytte et værksted er en tillidssag. Langt de fleste kunder viser CAL Århus tillid ved at komme tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt at have tilfredse kunder og vi endnu gladere bliver vi, når de kommer igen. De tilfredse kunder skaber den gode omtale og bidrager til det gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

Den gode handel

Vi er meget fokuseret på at kunden oplever og føler den gode handel, og det er grunden til, at vi tilbyder fleksible løsninger. Vi giver vores kunder et uforpligtende tilbud og når de accepterer dette, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og leverer bil til tiden uden overraskelser. Vi er først tilfredse når vores kunder er det.

Samarbejde

Adskillige medarbejdere hos CAL Århus er involveret i salg, service og reparation af din bil. Som kunde møder du sælgere og værkførere, men medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er også involveret.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og samarbejder på tværs. Resultatet af det samarbejdet er vellykket, vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi gør os meget umage for at afdække kundernes behov – også de særlige. Vi

Ved at tilbyde en samlet pakke, tilstræber vi at gøre det så enkelt som muligt at handle bil. Pakken kan indeholde brugt bil i bytte, finansiering, forsikring, serviceaftale og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har nye Peugeot og brugte biler til dig og det er uanset om du køber bil første gang, ønsker god plads, trækker campingvogn eller trailer, skal have plads til familien, kører meget, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Professionel erhvervscenter

Værksted

Skadecenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn