Brugte biler hos CAL Svendborg

Stort udvalg

Kom ind til CAL på Odensevej 108 i Svendborg og se alle vores brugte biler. Udvalget af biler fra Peugeot er stort, men vi har også et stort antal brugte biler i andre kendte mærker.

De brugte biler hos CAL Svendborg har relativt lave kilometertal og er ikke så gamle. Alle bilerne er top klargjorte og efterset – også for skader, skjulte såvel som synlige. Desuden tilbyder vi at levere og servicere i hele landet, inklusive Bornholm.

Alle brugte biler Brugte biler hos CAL Svendborg

Brugte erhvervsbiler

CAL i Svendborg sælger også brugte erhvervsbiler.

Brugte erhvervsbiler Brugte momsfrie erhvervsbiler

Brugt bil i bytte

Vi lader gerne din brugte bil indgå i en byttehandel når du køber bil hos CAL Svendborg. Alle mærker bliver taget i bytte uanset årgang. Kom forbi med din bil, så kan vi vurdere den og give dig en god byttepris med det samme. Bytte¬prisen kan eventuelt indgå som udbetaling eller en del af denne.

Kontakt os

Sælg din bil til CAL

CAL Svendborg køber også biler i »ren handel«. Kig ind eller kontakt os for et godt bud på din bil. Når vi er enige om prisen, får vi den originale registreringsattest, hvorefter vi overfører det aftalte beløb til din bankkonto.

Kontakt os

Finansiering

Vi kan også tilbyder finansiering af brugte biler. Finansiering sker med fast eller variabel rente. Kom ind eller kontakt os. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på finansiering af den næste bil i dit liv.

Finansiering

Undervognsbehandling

Undervognsbehandling er den bedste måde at beskytte bilen i dit liv mod rust på. Vi anbefaler at du får givet din bil en undervognsbehandling inden den er fire år gammel. Vi sørger for, at bilen bliver behandlet modelspecifikt, så den er beskyttet bedst muligt i både undervogn, vanger og hulrum.

Vi tilbyder undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Restgæld

Når vi køber din bil eller lader den indgå i en byttehandel, tjekker vi for eventuel restgæld. Er der restgæld på bilen, aftaler vi hvem der skal indfri denne.

Mærker

Hos CAL i Svendborg finder du mange brugte Peugeot, men vi har også fremmede mærker som Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Hyundai, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Smart, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

Søg brugte biler – fra forsiden

Den enkleste søgning blandt alle vores brugte biler kan du lave fra forsiden. Udfyld feltet »Hurtig søgning« med for eksempel »Peugeot 208« eller blot »208« og tryk på »Start søgning«.

På forsiden kan du også vælge at søge på model, mærke og type.

Til forsiden

Søg brugte biler

På siden med brugte biler bliver alle bilerne vist. Det er også muligt at lave en præcis og eventuelt udvidet søgning. Udfyld et eller flere af felterne mærke, model, årgang, pris, type, kilometer, brændstof eller afdeling.

Det er også muligt at lave en søgning på fri tekst i feltet »Hurtig søgning«. Under »Udvidet søgning« kan du endvidere søge på motorstørrelse.

Resultatet af søgningen kan efterfølgende sorteres stigende eller faldende på enten årgang, pris eller kilometer.

Brugte biler

Salg

bruger med id: 34ikke fundet! Check om brugeren er slettet
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn