Nye biler hos CAL Ringe

CAL – din autoriserede Citröen-forhandler på Midtfyn finder du på Bygmestervej 25, 5750 Ringe

Din næste bil

CAL Ringe salgsafdeling holder åbent alle ugens hverdage, samt søndag kl. 11.00-16.00. Vi glæder os til at hilse dig velkommen og vise dig vores store udvalg af nye biler fra Citröen.

Citröens program er omfattende, der er biler til enhver smag og vi har altid mange nye biler på lager.

Kig ind og prøvekør den næste bil i dit liv.

Citröen personbiler

Finansiering eller leasing

CAL Ringe tilbyder at finansiere af dit bilkøb. Vi kan endda tilbyde dig at vælge mellem fast eller variabel rente. Det er også muligt at lease eller mixlease din nye Citröen.

Vi leverer skræddersyede løsninger til vores kunder – ofte til en lavere pris end andre udbydere. Hvilken løsning, der er den optimale for dig, afhænger af dine ønsker og dit køremønster. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

Brugt bil i bytte

Alle brugte biler tages i bytte hos CAL uanset mærke og årgang. Vi er kendt for at give en god pris for de brugte biler, som indgår i en byttehandel. Kontakt os eller kom ind og hør hvor meget vi giver for din brugte bil.

Kontakt os

Serviceaftale

Kør budgetsikkert og uden økonomisk slinger i din nye Citröen. Med en CALs serviceaftale betaler du en fast, lav månedlig pris og undgår dermed uforudsete regninger fra værkstedet. En serviceaftale holder din bil godt kørende og giver den desuden en højere gensalgsværdi.

Serviceaftale

Forsikring

Hos CAL Ringe kan vi hjælpe dig med at finde en god forsikring, der passer til dig, din bil og dit køremønster. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og kan derfor henvise dig til det selskab, der passer bedst til dig og din bil.

Forsikring

Tilbehør

Forøg køreglæden ved at blive endnu bedre og flottere kørende i din nye bil med originalt tilbehør fra Citröen. For eksempel alufælge, solgardiner, vinterhjul, måttesæt, tågeforlygter, tagbøjler og anhængertræk. Vi har også tilbehør til din Citröen, selv om den ikke er den nyeste model. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige ekstraudstyr til netop din bil.

Tilbehør personbiler

Se vores Top 15 lister over det mest solgte udstyr til de mest populære biler fra Citröen. Listerne bliver løbende opdateret.

Top 15 udstyr

Undervognsbehandling

Den bedste rustbeskyttelse af bilen i dit liv får du med en undervognsbehandling. Din bil bliver behandlet modelspecifikt, så den bliver beskyttet bedst muligt i både undervogn, vanger og hulrum.

CAL Ringe tilbyder at undervognsbehandle din bil til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Kig forbi

Besøg os i vores moderne bilhus i Ringe og bliv mødt i øjenhøjde af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den næste bil i dit liv.


Udvalg

Citröens program er komplet og indeholder mange typer af biler:

  • Mikrobiler
  • Minibiler
  • Mellemklassebiler
  • Luksusbiler
  • Cross-over
  • SUV
  • Familiebiler
  • Erhvervsbiler

Citröen personbiler Citröen erhvervsbiler

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn