Find de bedste brugte biler på markedet

Hos C.A. Larsen kan du søge på biler i alle vores afdelinger.

Husk: Hvis du finder svaret på din drøm i en af de andre afdelinger, får vi bilen transporteret til din lokale afdeling, så du kan prøvekøre den.

Lad os hjælpe dig

Skulle du ikke finde en bil, som passer til dine behov, så kontakt os. Der er hele tiden nye brugte biler på vej i vores klargøringsafdeling.

Brugt Peugeot og flere

Når du skal vælge en bil fra C. A. Larsen har du både mulighed for at vælge en brugt Peugeot og for at vælge en bil af et andet mærke. Når der snakkes brugte Peugeot biler har vi altid mange biler på lager, hvorimod vi med de andre mærker har sværere ved at garantere noget.

Brug vores søgemaskine ovenfor, og se hvad vi har liggende.

Prøvekør en brugt bil

Når du handler hos C.A. Larsen, får du altid lov til at prøvekøre vores nye og brugte biler. Selvom du kender til bilen efter at have snakket med en af vores dygtige vejledere, giver det bare en hel del mere, at køre bilen selv.

Ved at prøvekøre biler, kan du finde bilen der har:

  • En højde, der passer dig godt.
  • Passende mængde plads til lange køreture/ferier.
  • Den rigtige affjedring, motorstørrelse og deslige.


En prøvetur binder dig aldrig til noget. Så prøv dig frem og find ud af, hvad du kan lide. Vi indstiller ikke søgningen, før vi har fundet den helt rigtige bil til dig.


Finansiering

Vi har også mulighed for at hjælpe med finansiering af bilen, hvilket du kan læse meget mere lige her: Finansiering.


Få vejledning allerede i dag!

Hvad kan vi gøre for dig?

Tag et kig forbi kontaktsiden, hvor du finder din lokale afdelings ansatte.


Afdelinger fordelt over Fyn og Jylland

C.A. Larsen har afdelinger fordelt over Jylland og Fyn. Det betyder, at du kan finde din brugte bil på Fyn eller i Jylland og få den leveret til døren.

Vil du prøvekøre en bil har vi, som tidligere nævnt, rig mulighed for at få den transporteret til din lokale afdeling, så du kan prøvekøre den. Alt du skal gøre er at tage kontakten, så skal vi nok hjælpe dig godt videre med valget af brugtbil.


Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål, hvad enten det omhandler en brugt bil i Jylland, en brugt bil på Fyn eller noget helt andet.


Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn