Nye biler hos CAL Odense NV

CAL – din autoriserede Peugeot-forhandler på Hans Egedes Vej 2A, Tarup, 5210 Odense NV

Din næste bil

Salgsafdelingen hos CAL i Odense NV holder åbent alle ugens 7 dage, lørdag og søndag kl. 11.00-17.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig vores store udvalg af nye biler.

Peugeots program er bredt, der er biler for enhver smag og vi har altid mange nye biler på lager.

Kom ind og prøvekør den næste bil i dit liv.

Peugeot personbiler

Finansiering eller leasing

CAL Odense NV tilbyder finansiering af dit bilkøb. Hos os kan du endda vælge mellem fast eller variabel rente. Det er også muligt at lease eller mixlease din nye bil.

Vi skræddersyr en løsning til dig – ofte til en lavere pris end andre udbydere. Hvilken løsning, der er mest optimal for dig, afhænger af dine ønsker og dit køremønster. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

Brugt bil i bytte

CAL tager alle brugte biler i bytte uanset mærke og årgang. Vi er kendt for at give en god pris for de brugte biler, som vi tager i bytte. Kontakt os eller kig forbi og hør hvad vi kan give for din brugte bil.

Kontakt os

Serviceaftale

Kør budgetsikkert i din nye Peugeot. Med en serviceaftale fra CAL betaler du en fast, lav månedlig pris og undgår uforudsete regninger fra værkstedet. En serviceaftale holder din Peugeot godt kørende og giver den desuden en højere gensalgsværdi.

Serviceaftale

Forsikring

Hos CAL Odense NV hjælper vi dig med at finde en god forsikring, der passer til dig ,din bil og dit køremønster. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og kan henvise dig til det selskab, der passer bedst til dig og din bil.

Forsikring

Tilbehør

Bliv endnu bedre og flottere kørende i din nye Peugeot med originalt tilbehør. Forøg køreglæden med for eksempel alufælge, vinterhjul, tågeforlygter, tagbøjler, måttesæt, solgardiner og anhængertræk. Vi har også tilbehør til den ældre Peugeot. Vi hjælper gerne med at finde det rigtige ekstraudstyr til netop din bil.

Tilbehør personbiler

Vi opdaterer løbende listerne over Top 15 udstyr til de mest solgte biler fra Peugeot.

Top 15 udstyr

Undervognsbehandling

Den bedste måde at rustbeskytte bilen i dit liv på er en undervognsbehandling. Vi behandler din bil modelspecifikt, så den bliver beskyttet bedst muligt i både undervogn, vanger og hulrum.

CAL Odense NV tilbyder undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehadling

Motorgaranti

Som noget helt unikt tilbyder Peugeot en motorgaranti, der rækker langt ud over fabriksgarantien. Garantien gælder hele 200.000 km eller 10 år alt efter, hvad der indtræffer først.

Bliver din Peugeot bliver rettidigt serviceret hos CAL, er den automatisk omfattet af Peugeots motorgaranti.

Motorgaranti

Kig ind

Besøg vores moderne bilhus i Odense NV og bliv mødt i øjenhøjde af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi hjælper dig med at finde den næste bil i dit liv.

Udvalg

Peugeots program er bredt og indeholder mange typer biler:

  • Mikrobiler
  • Minibiler
  • Mellemklassebiler
  • Luksusbiler
  • Cross-over
  • SUV
  • Familiebiler
  • Erhvervsbiler

Peugeot personbiler Peugeot erhvervsbiler

Salg

bruger med id: 12ikke fundet! Check om brugeren er slettet

Professionel erhvervscenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn