Brugte biler hos CAL Odense NV

Stort udvalg

Kig forbi CALs bilhus i Odense NV og se alle vores brugte personbiler. Udvalget i Peugeot er stort, men vi har også mange brugte biler i andre kendte mærker.

De brugte biler hos CAL Odense NV er ikke så gamle og har relativt lave kilometertal. Alle bilerne er top klargjorte og efterset – også for skader, skjulte såvel som synlige. Desuden kan vi tilbyde levering og service i hele Danmark, inklusive Bornholm.

Alle brugte biler Brugte biler hos CAL Odense NV

Brugte erhvervsbiler

CAL sælger også brugte erhvervsbiler.

Brugte erhvervsbiler Brugte momsfrie erhvervsbiler

Brugt bil i bytte

Vi tager gerne din brugte bil i bytte når du køber bil hos CAL Odense NV. Alle mærker tages i bytte uanset årgang. Kom forbi og tag din bil med, så kan vi vurdere den og give dig en god byttepris med det samme. Bytte¬prisen kan eventuelt bruges som udbetaling eller en del af denne.

Kontakt os

Sælg din bil til CAL

CAL Odense NV køber også biler i »ren handel«. Kig forbi eller kontakt os for et bud på din bil. Når vi er enige om en pris, giver du os den originale registreringsattest, hvorefter vi overfører det aftalte beløb til din bankkonto.

Kontakt os

Finansiering

Vi tilbyder også finansiering af brugte biler. Finansiering kan ske med fast eller variabel rente. Kom forbi eller kontakt os. Så laver vi et uforpligtende tilbud på finansiering af den næste bil i dit liv.

Finansiering

Undervognsbehandling

En undervognsbehandling er den bedste måde at beskytte bilen i dit liv mod rust på. Vi anbefaler at du får undervognsbehandlet din bil inden den er fire år gammel. Bilen bliver behandlet modelspecifikt, så den er beskyttet bedst muligt i både undervogn, vanger og hulrum.

Vi tilbyder undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Restgæld

Når vi køber eller tager din bil i bytte, tjekker vi for eventuel restgæld. Er der restgæld på bilen, aftaler vi derefter, hvem der skal indfri denne.

Mærker

Hos CAL i Odense NV finder du mange brugte Peugeot, men vi har også fremmede mærker som Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Hyundai, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Smart, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

Søg brugte biler – fra forsiden

Den enkleste søgning blandt alle CALs brugte biler kan du lave på forsiden. Udfyld feltet »Hurtig søgning« ved for eksempel at skrive »Peugeot 208« og tryk på »Start søgning«.

Fra forsiden kan du også vælge at søge på mærke, model, eller type.

Til forsiden

Søg brugte biler

På siden med brugte biler bliver alle bilerne vist. Du kan også lave en præcis og eventuelt udvidet søgning. Udfyld et eller flere af felterne mærke, model, årgang, pris, type, kilometer, brændstof eller afdeling.

Det er også muligt at lave en fritekst-søgning i feltet »Hurtig søgning«. Under »Udvidet søgning« kan du vælge at søge på motorstørrelse.

Resultatet af søgningen kan sorteres stigende eller faldende på enten årgang, pris eller kilometer.

Brugte biler

Salg

bruger med id: 12ikke fundet! Check om brugeren er slettet

Professionel erhvervscenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn