Finansiering

Tror du ikke du har råd?

Ved CAL tilbyder vi finansiering af nye biler, så vel som brugte biler. Ofte ser vi at vores kunder er positivt overraskelse over hvor meget bil de egentlig har råd til!

Vi opfordrer vores besøgende til at lade os give et uforpligtende tilbud, på netop den bil du er interesseret I. Så ved du hvad du skal forholde dig til – Den kan hurtigt bliver uoverskueligt hvis men prøver at holde det hele I hovedet, og ofte ser vi at kunder får mere afklaring af er konkret tilbud.

Der er mange fordele ved at finansiere bil

Frihed ved finansiering af bil

Selvom man teknisk set stifter gæld, har du stadig den samme frihed som havde du til at betale hele bilen kontant. Du kan selv bestemme hvornår du vil sælge din bil, og hvornår du vil købe en ny.

Der er naturligvis heller ikke nogen restriktioner på kørte kilometer.

Økonomien ved finansiering af bil

Den gængse model ved bilkøb er at man betaler 20% af bilens pris i udbetaling, og de resterende 80% i månedlige rater. Det er selvfølgelig også muligt, på et hvilket som helst tidspunkt, at indfri hele restbeløbet, hvis man har lyst til det, på et tidspunkt.

Udover ovenstående løsning, tilbyder vi også finansiering til køb af bil uden en udbetaling på 20%.

Størrelsen på de månedlige rater afhænger naturligvis af lånets størrelse og løbetiden.

Kontakt os, så laver vi et tilbud til dig.

Tip til dit billån

Ved køb af bil igennem en finansieringsløsning kan det være fordelagtigt at sørge for at afvikle sit billån i takt med at bilens værdiforringelse. Hvis du afdrager billånet hurtigere end værdien forringes, får du overskud ved salg af bilen og dermed også penge til udbetaling på din næste bil.

For mere information om finansiering eller tilbud, så kontakt os.

C.A. Larsens tilbud er bedre end de fleste

Vi er skarpe på prisen og er oftest billigere end andre udbydere.

Vi formidler lån, der passer til din økonomi og dit kørselsmønster.

Fast rente

Ved C.A. Larsen Peugeot tilbyder vi finansieringer med fast renter – Det er ikke noget alle udbydere gør. Ved en fast rente er du garderet mod rentestigning og garanteret en fast ydelse, hele lånets løbetid, uden overraskelser. Billån med fast rente er den budgetsikre løsning.

Variabel rente

Med en variabel rente til dit billån, følger renten markedet. Falder renten, bliver lånets ydelse lavere. Stiger renten, bliver lånets ydelse højere.

Bemærk, at vores rentesats er meget attraktiv.


Alternativ til dit bilkøb

Påtænker du at skifte bil ofte, kan privatleasing være en overvejelse værd.

Er du i tvivl om du skal finansiere eller lease din næste bil, hjælper vi gerne med at finde den bedste løsning for dig.

Kontakt os for rådgivning

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn