PEUGEOT BILFORHANDLER OG VÆRKSTED I LEMVIG

I vores afdeling i Lemvig finder du alle Peugeots biler fra
mikro- og familiebiler til store erhvervsbiler. Og landet største
udvalg i brugte Peugeot.

Adressen er: Lemvigvej 94, 7620 Lemvig.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

C. A. Larsen – Peugeot værksted og brugte biler i Lemvig

Hos C. A. Larsen er det os en mærkesag at opfylde vores kunders behov på bedst mulig måde. Vi bestræber os på at møde vores kunder i øjenhøjde.

Du finder os på adressen: Lemvigvej 94, 7620 Lemvig.


Personalet hos Peugeot Lemvig gør altid sit bedst med hensyn til altid at skabe de bedste rammer for en god handel.

Derfor er det en mærkesag for os at kunne tilbyde simple løsninger, der dækker dine behov.

Kom ind og få en snak hos dit lokale Peugeot værksted og brugtbilsforhandler i Lemvig – vi har helt sikkert også et godt tilbud til dig.

Nye biler

Brugte biler i Lemvig

Vi transporterer biler mellem afdelingerne for dig. Dette gør det muligt for dig, at vælge imellem 500+ brugte biler på landsplan.

Det betyder, at hvis du finder din drømmebil i en anden afdeling end den der ligger tættest på dig, kan vi nemt transportere den ønskede bil til den afdeling, som du ønsker at afhente bilen i.


Du kan altså sagtens købe en brugt bil fra Lemvig, selvom du f.eks. bor i Aarhus – vi transporterer nemlig helt ubetinget bilen til vores afdeling i Viby J, så du slipper for køreturen.

Brugte biler

Peugeotværksted i Lemvig


Vi er stolte af vores værksted.

  • Alle vores medarbejdere uddannes og certificeres løbende for at sikre dig en hurtig og effektiv fejlfinding og reparation.

  • Værkstedet har de helt rigtige specialværktøjer og testere. Vi anvender kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.


Hos Peugeot i Lemvig er det det høje serviceniveau, der er i højsædet. Det kan bl.a. ses i vores ydelser, som vi kvalitetssikrer for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Kampagner

Tillid

At benytte et værksted, eller købe brugt bil hos en bilforhandler, er en tillidssag. Og heldigvis kommer mange af vores kunder tilbage til CAL Lemvig efter deres første besøg – igen og igen.

Det er skønt at have tilfredse kunder, og vi bliver så glade, når de vender tilbage, fordi oplevelsen har været god.


Det er de tilfredse kunder, der skaber den gode omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

De er en stor del af vores fundament.


Samarbejde

Vores medarbejdere hos Peugeot i Lemvig har hver især deres arbejdsområder, hvor de er super skarpe.

Samtidig er det dog vigtigt for os, at vores medarbejdere kan snakke sammen og dermed give dig en god, sammenhængende oplevelse – uden dumme fejl.


Som kunde kommer du altså med hele vejen rundt og møder os som sælgere, værkførere, administrationspersonale og når vi helt lavpraktisk er i gang med klargøringen af din bil.

Resultatet af vores personales interne samarbejde er, at vi leverer brugte biler, service og reparationer af høj kvalitet, på vores autoværksted i Lemvig.

Vi tror på, at dette samspil er det, der skaber kvaliteten.

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn