Velkommen hos CAL Lemvig

I Vestjylland finder du din lokale Peugeot-forhandler på Lemvigvej 94, 7620 Lemvig

Salgsafdelingen har åbent alle hverdage, samt søndag fra kl. 13.00-16.00 (søndagsåbent fra den 24. juli).
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Lemvig gør vi meget ud handel med brugte biler. Vi har et godt udvalg af brugte biler i forskellige mærker og modeller.

Brugte biler

Værksted

Vi er meget stolte af vores værksted. Medarbejdere bliver løbende uddannet og certificeret. Det sikrer hurtig og effektiv fejlfinding/reparation så vores kunder ikke skal undvære deres bil for længe.

Værkstedet råder over de helt rigtige specialværktøjer og testere. Vi anvender kun originale reservedele til reparation og service af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL kan tilbyder en skræddersyet løsning med finansiering eller leasing. Oftest kan tilbyder vi finansieringen til en lavere pris end andre udbydere på markedet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi kunderne i øjenhøjde – det har vi gjort i over 50 år. Vi afdækker altid kundernes behov, så vi bedst muligt kan opfylde de prioriteter og ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Den gode handel

CAL tilbyder løsninger, der er fleksible og vi er meget fokuseret på at kunden skal opleve og føle den gode handel. Vi giver et uforpligtende tilbud og når den er accepteret af kunden, sikrer vi med en klar aftale, at alt forløber som aftalt og leverer derefter bil til tiden uden overraskelser. Vi er først tilfredse når vores kunder er det.

Tillid

At handle bil, hvad enten den er ny eller brugt og benytte et værksted er en tillidssag. Langt de fleste kunder viser CAL Lemvig tillid ved at vende tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt med tilfredse kunder og vi bliver endnu gladere når de kommer til os igen. Det er de tilfredse kunder, der skaber den gode omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

Samarbejde

Adskillige medarbejdere fra flere afdelinger hos CAL Lemvig er involveret i salg, service og reparation. Som kunde møder du sælgere og værkførere, men også medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er involveret i at servicere dig og din bil.

Vores engagerede og fagligt kompetente medarbejdere respekterer hinanden og har evnen til at samarbejde på tværs. Resultatet af det vellykkede samarbejde er, at vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi gør os umage for at afdække kundernes behov – også de særlige af slagsen. Vi tilstræber at gøre det så enkelt for kunderne som muligt at handle bil. Det gør vi ved at tilbyde en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har bil til dig, uanset om det er første gang du køber bil, kører meget, trækker campingvogn eller trailer, skal have plads til familien, ønsker god plads, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Værksted

Skadecenter

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn