Lokal Peugeot forhandler og værksted i Holstebro

Du finder din lokale Peugeot-forhandler i Vestjylland på Sletten 7, 7500 Holstebro

Nye Peugeot

CAL i Holstebro fører det brede program fra Peugeots med alt fra mikro- til familiebiler. Vi har altid mange nye biler på lager. Kig ind, se og prøv en tur i den næste bil i dit liv.

Bemærk, at vores salgsafdeling har åbent alle hverdage, samt søndag fra kl. 13.00-17.00. Kig ind, vi glæder os til at byde dig velkommen.

Nye biler

Brugte biler

Hos CAL Holstebro gør vi meget ud af handel med brugte biler. Vi har et stort udvalg med brugte biler i mange farver, mærker og modeller.

Brugte biler

Værksted

Vi er stolte af vores værksted hos CAL Holstebro. Alle værkstedets medarbejdere bliver løbende uddannet og certificeret. Det sikrer en hurtig og effektiv fejlfinding/reparation.

Værkstedet bruger de helt rigtige specialværktøjer og testere. Og vi anvender kun originale reservedele til service og reparation af din Peugeot.

Kampagner

Finansiering og leasing

CAL tilbyder kunderne løsninger på finansiering og leasing, der er skræddersyede. Oftest kan vi tilbyde at finansiere til en lavere priser end andre udbydere på markedet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Finansiering Leasing

I øjenhøjde med kunderne

Hos CAL møder vi vores kunder i øjenhøjde – det har vi gjort med succes i over 50 år. Vi afdækker behovene hos kunderne, så vi bedst muligt kan opfylde de prioriteter og ønsker, de har. Vi gør os særligt umage med at finde den rigtige model og ekstra udstyr i hvert enkelt tilfælde.

Den gode handel

Hos CAL tilbyder vi kunderne fleksible løsninger og er meget fokuseret på at de oplever og føler den gode handel. Vi giver et uforpligtende tilbud og når den bliver accepteret, sikrer vi med en klar aftale, at alt kommer til at forløbe som aftalt og leverer bil til tiden uden overraskelser. Vi er først tilfredse når kunderne er det.

Tillid

Det er en tillidssag mellem kunde og forhandler at købe ny bil, brugt bil eller benytte. Langt de fleste kunder viser os hos CAL Holstebro tillid ved at komme tilbage igen og igen.

Det er pragtfuldt at have tilfredse kunder og vi bliver endnu mere glade når de besøger os igen. Det er de tilfredse kunder, der skaber de god omtale og bidrager til vores gode renommé, som vi vil strække os langt for at leve op til og bevare.

Samarbejde

Adskillige medarbejdere fra forskellige afdelinger hos CAL Holstebro er involveret i salg, service og reparation. Som kunde møder du hovedsageligt sælgere og værkførere, men medarbejdere fra administration, værksted og klargøring er også involveret i at tage sig godt af dig og din bil.

CALs engagerede og fagligt kompetente medarbejdere har respekt for hinanden og har evnen til at samarbejde på tværs. Resultatet er et vellykket samarbejde, hvor vi leverer biler, service og reparationer i høj kvalitet til tiden.

Biler til alle

Vi er meget opmærksomme på at afdække kundernes behov – også de særlige. Vi tilstræber at gøre det så enkelt som muligt for kunderne at handle bil ved at tilbyde en samlet pakke med brugt bil i bytte, finansiering, forsikring, serviceaftale og eventuelt ydelser fra tredjepart.

Vi har din nye Peugeot og eller en brugt bil til alle, uanset om de køber bil første gang, kører meget, skal have plads til familien, trækker campingvogn eller trailer, ønsker god plads, er håndværker med rullende værksted eller andet…

Salg

Værksted

Reservedele

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn