Brugte biler hos CAL Herning

Stort udvalg

Kør forbi CALs bilhus på Lollandsvej 6 i Herning og de mange brugte personbiler. Udvalget er stort i Peugeot, men vi har mange brugte biler i andre kendte mærker.

Hos CAL Herning er de brugte biler ikke så gamle og har relativt lave kilometertal. Alle bilerne er flot klargjorte og efterset – også for skader, skjulte såvel som synlige. Desuden tilbyder vi levering og service i hele Danmark, inklusive Bornholm.

Alle brugte biler Brugte biler hos CAL Herning

Brugte erhvervsbiler

Vi sælger også brugte erhvervsbiler hos CAL i Herning.

Brugte erhvervsbiler Brugte momsfrie erhvervsbiler

Brugt bil i bytte

Vi tager din brugte bil i bytte når du handler bil hos CAL Herning. Alle mærker tages gerne i bytte uanset årgang. Kig forbi med din bil, så kan vi vurdere den og med det samme give dig en god byttepris. Bytte¬prisen kan eventuelt bruges som hel eller delvis udbetaling.

Kontakt os

Sælg din bil til CAL

Vi køber også biler i »ren handel« hos CAL i Herning. Kontakt os eller kom ind for at få et bud på din bil. Når vi er enige om prisen, skal vi have den originale registreringsattest, hvorefter vi overfører det aftalte beløb til din bankkonto.

Kontakt os

Finansiering

Vi tilbyder finansiering af biler, også de brugte biler. Finansiering kan ske med fast eller variabel rente. Kom forbi eller kontakt os. Så laver vi et uforpligtende finansierings-tilbud på den næste bil i dit liv.

Finansiering

Undervognsbehandling

Den bedste måde at beskytte bilen i dit liv mod rust på er en undervognsbehandling. Vi anbefaler at din bil får en undervognsbehandling inden den er fire år gammel. Din bil bliver behandlet modelspecifikt, så den er bedst muligt beskyttet i både undervogn, vanger og hulrum.

Vi tilbyder undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Restgæld

Inden vi køber eller tager din bil i bytte, undersøger vi om der eventuelt er restgæld. Er der restgæld i bilen, aftaler vi derefter, hvem der skal indfri denne.

Mærker

Hos CAL i Herning finder du flest brugte Peugeot, men vi har også fremmede mærker som Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Hyundai, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Smart, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

Søg brugte biler – fra forsiden

Den enkleste og hurtigste søgning blandt alle CALs brugte biler kan du lave fra forsiden. Udfyld feltet »Hurtig søgning« ved for eksempel at skrive »Peugeot 108« eller »108« og tryk på »Start søgning«.

Fra forsiden kan du endvidere vælge at søge på mærke, model, eller type.

Til forsiden

Søg brugte biler

På siden med brugte biler bliver alle CALs mange brugte biler vist. Du kan lave en præcis og eventuelt udvidet søgning. Udfyld et eller flere af felterne mærke, model, årgang, pris, type, kilometer, brændstof eller afdeling.

Det er også muligt at lave en hurtigt fritekst-søgning i feltet »Hurtig søgning«. Under »Udvidet søgning« kan du også søge på motorstørrelse.

Resultatet af søgningen kan sorteres stigende eller faldende på enten årgang, pris eller kilometer.

Brugte biler

Salg

bruger med id: 86ikke fundet! Check om brugeren er slettet
bruger med id: 44ikke fundet! Check om brugeren er slettet
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn