Nye biler hos CAL Haarby

CAL – din autoriserede Peugeot-forhandler på Vestfyn ligger på Faaborgvej 9, 5683 Haarby

Din næste bil

Salgsafdelingen hos CAL i Haarby holder åbent alle hverdage, samt søndag kl. 14.00-17.00 (dog ikke søndage i juli måned). Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores bilhus og fremvise vores store udvalg af nye Peugeot.

Peugeots program er bredt, der er biler til alle og vi har altid mange nye biler på lager.

Kom ind, se og prøvekør den næste bil i dit liv.

Peugeot personbiler

Finansiering eller leasing

CAL Haarby tilbyder finansiering af dit bilkøb. I modsætning til de fleste banker, kan du hos os vælge mellem fast eller variabel rente. Det er også muligt at lease eller mixlease din nye bil.

Vi skræddersyr en løsning, der passer til dig – ofte til en lavere pris end devandre udbydere. Hvilken løsning, der er mest optimal, afhænger af dine ønsker og dit køremønster. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Finansiering Leasing

Brugt bil i bytte

CAL tager din brugt bil i bytte, uanset mærke og årgang. Vi er kendt for at give en god pris for de biler, som vi tager i bytte. Kontakt os eller kig forbi og hør hvad vi kan tilbyde dig for din brugte bil.

Kontakt os

Serviceaftale

Kør budgetsikkert i din nye Peugeot og undgå ubehagelige overraskelser. Med en serviceaftale fra CAL betaler du en fast, lav månedlig pris og undgår uforudsete værkstedsregninger. En serviceaftale holder din Peugeot godt kørende og giver den en højere gensalgsværdi næste gang du skifter bil.

Serviceaftale

Forsikring

Hos CAL Haarby hjælper vi med at finde en god forsikring, der passer til dig, din bil og dit køremønster. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og henviser dig til det selskab, der passer bedst til dig og din bil.

Forsikring

Tilbehør

Bliv bedre og endnu flottere kørende i din nye Peugeot med originalt tilbehør. Forøg køreglæden med for eksempel alufælge, solgardiner, tågeforlygter, tagbøjler, måttesæt, vinterhjul og anhængertræk. Vi fører også tilbehør til den ældre Peugeot. Kig ind og lad os hjælpe med at finde det rigtige ekstraudstyr til netop din bil.

Tilbehør personbiler

Listerne over Top 15 udstyr til de mest solgte biler fra Peugeot bliver løbende opdateret.

Top 15 udstyr

Undervognsbehandling

Den bedste måde at rustbeskytte bilen i dit liv på er med en undervognsbehandling. Vi behandler din bil modelspecifikt, så bliver den beskyttet bedst muligt i både undervogn, hulrum og vanger.

CAL Haarby tilbyder undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Motorgaranti

Som noget helt unikt tilbyder Peugeot en motorgaranti, som rækker langt ud over dan almindelige fabriksgaranti. Garantien gælder hele 200.000 km eller 10 år alt efter, hvad der indtræffer først.

Bliver din Peugeot bliver serviceret rettidigt hos CAL, er den automatisk omfattet af Peugeots motorgaranti.

Motorgaranti

Kig ind

Besøg vores moderne bilhus i Haarby. Du bliver mødt i øjenhøjde af engagerede og kompetente medarbejdere, der hjælper dig med at finde den næste bil i dit liv.

Udvalg

Peugeots program er bredt og indeholder mange forskellige typer biler:

  • Mikrobiler
  • Minibiler
  • Mellemklassebiler
  • Luksusbiler
  • Cross-over
  • SUV
  • Familiebiler
  • Erhvervsbiler

Peugeot personbiler Peugeot erhvervsbiler

Salg

bruger med id: 27ikke fundet! Check om brugeren er slettet
bruger med id: 28ikke fundet! Check om brugeren er slettet
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn