Brugte biler hos CAL Haarby

Stort udvalg

Kig forbi CALs bilhus på Faaborgvej 9 i Haarby og se alle vores brugte personbiler. Udvalget i Peugeot er stort, men vi har også mange brugte biler i andre kendte mærker.

Vores brugte biler hos CAL Haarby er ikke så gamle og har relativt få kilometer på tælleren. Alle de brugte biler er top klargjorte og efterset – også for skader, skjulte såvel som synlige. Desuden kan vi tilbyde at levere og servicere i hele Danmark, inklusive Bornholm.

Alle brugte biler Brugte biler hos CAL Haarby

Brugte erhvervsbiler

Hos CAL sælger vi også brugte erhvervsbiler.

Brugte erhvervsbiler Brugte momsfrie erhvervsbiler

Brugt bil i bytte

Vi lader gerne din brugte bil indgå i en byttehandel når du køber bil hos CAL Haarby. Alle mærker tages i bytte uanset årgang. Kom ind og tag din bil med, så vurderer vi den og giver dig en god byttepris med det samme. Bytte¬prisen kan eventuelt bruges som hel eller delvis udbetaling.

Kontakt os

Sælg din bil til CAL

Hos CAL i Haarby køber vi også biler i »ren handel«. Kig forbi eller kontakt os og få et bud på din bil. Når vi bliver enige om en pris, giver du os den originale registreringsattest, derefter vi overfører det aftalte beløb til din bankkonto.

Kontakt os

Finansiering

Vi tilbyder finansiering af både nye og brugte biler. Finansiering kan være med fast eller variabel rente. Kom forbi eller kontakt os. Så laver vi dig et uforpligtende tilbud på finansiering af den næste bil i dit liv.

Finansiering

Undervognsbehandling

En undervognsbehandling er den sikreste måde at beskytte bilen i dit liv mod rust på. Vi anbefaler undervognsbehandling af din bil inden den er fire år gammel. Bilen bliver behandlet modelspecifikt, så den er beskyttet bedst muligt i både undervogn, vanger og hulrum.

Vi kan tilbyde undervognsbehandling til en fast, lav pris.

Undervognsbehandling

Restgæld

Når vi køber eller tager din bil i bytte, undersøger vi for eventuel restgæld. Er der restgæld på bilen, er næste skridt at aftale hvem der skal indfri denne.

Mærker

Hos CAL i Haarby finder du mange brugte Peugeot, men vi har også fremmede mærker som Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Hyundai, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Smart, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

Søg brugte biler – fra forsiden

Søg enkelt blandt alle vores brugte biler direkte fra forsiden. Udfyld feltet »Hurtig søgning« ved for eksempel at skrive »Peugeot 208« eller blot »208« og tryk på »Start søgning«.

Fra forsiden kan du også vælge at søge på mærke, model, eller type.

Til forsiden

Søg brugte biler

På siden med brugte biler bliver alle brugte biler vist. Du kan også lave en mere præcis og eventuelt udvidet søgning. Udfyld et eller flere af felterne mærke, model, årgang, pris, type, kilometer, brændstof eller afdeling.

Det er også muligt at lave en fritekst-søgning i feltet »Hurtig søgning«. Under »Udvidet søgning« kan du endvidere vælge at søge på motorstørrelse.

Resultatet af søgningen kan sorteres stigende eller faldende på årgang, pris eller kilometer.

Brugte biler

Salg

bruger med id: 27ikke fundet! Check om brugeren er slettet
bruger med id: 28ikke fundet! Check om brugeren er slettet
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn