Undervognsbehandling

Det danske klima gør det hårdt at være bil, selv når bilen er galvaniseret. Derfor vil vi altid anbefale, at du lader din bil undervognsbehandle. For dermed kan du minimere risikoen for, at bilens undervogn, vanger og hulrum bliver udsat for rustangreb og tæring


Undervognsbehandlingen skal passe til din Citroën

Når vi undervognsbehandler din Citroën, er vores behandling tilpasset din model. Det sikrer, at beskyttelsen kommer ind de rigtige steder, og at behandlingen beskytter din bil bedst muligt.


Favorabel pris

Vi kan tilbyde dig en skarp pris på undervognsbehandling. For personbiler starter den fra 3.500,- kr. Kontakt os og få en pris for din model.

Kontakt mig om undervognsbehandling

Hvor gammel skal bilen være?

Det er vores anbefaling, at du får din bil behandlet, inden den er fire år gammel – og derefter hvert andet år.


Kan den være for gammel?

Nej. Selv hvis din Citroën er kommet lidt op i alderen, er det ikke for sent at få den undervognsbehandlet. Behandlingen kan stoppe rustangreb og gøre bilens levetid længere.


Fasthold garantien mod gennemtæring

Alle Citroën personbiler har en 12 års garanti mod indefra kommende gennemtæring af karrosseriet. Den gælder dog kun, hvis du gennemfører de foreskrevne kontroller på et autoriseret værksted. Kontrollerne er gratis for dig, og første kontrol skal udføres, når din bil er fire år. Og herefter hvert andet år. Altså når din bil bliver seks, otte og ti år.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn