Kampagner

Top-up olie

Din bil bruger olie, især når du belaster bilen hårdt med bjergkørsel, kører lange distancer eller kører med trailer eller campingvogn. Derfor er det klogt af dig altid at have en liter top-up olie inden for rækkevidde, så du kan efterflyde med olie efter behov. Vi hjælper dig med at vælge den rette olie, så motorgarantien bevares, og du reducerer risikoen for, at motoren bliver ødelagt. Vi kontrollerer også gerne oliestanden for dig og efterflyder med olie, hvis det er nødvendigt. Kontrollen er gratis, og du betaler kun for olien.

1 L Total Top-up olie fra kr. 178,-


Hold din motor ren

Additiver kan gøre din motors forbrænding mere ren og reducere sliddet på motoren. Med en ren motor, får du en bil, der kører bedre og længere på literen. Du får også mere køreglæde. Så beskyt din motor, forebyg problemer og bliv en gladere bilist:

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-

Intensiv rens af dieselmotorer kr. 1.599,-

Rens af dieselmotorer kr. 1.199,-


Din tandrem skal skiftes hvert femte år

Tandremmen er en altafgørende del af motoren i din bil. Hvis den springer, kan det føre til et motorhavari. Derfor anbefaler Citroën også, at du får skiftet tandremmen hvert femte år eller ved et givet kilometertal (se din instruktionsbog).

Skift tandremmen og minimer risikoen for motorhavari fra kr. 2.995,-

Eftersyn og rensning af bremser

Det er afgørende for din og andres sikkerhed, at dine bremser fungerer optimalt. De skal derfor vedligeholdes, så du undgår, at bremseevnen bliver reduceret. Få renset og efterset bremserne på din bil, så du kan stoppe i tide. Komplet rensning af for- og bagbremse: kr. 798*

Eftersyn og rens af forbremser: kr. 399,-*

Eftersyn og rens af bagbremser: kr. 399,-*

*Tillæg for tromlebremser


Klimaanlæg og aircondition

Bilens aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes. Et velholdt anlæg køler bedre, øger din komfort og holder længere. Du bør få lavet et serviceeftersyn af anlægget hver 24. måned.

Service kr. 995,-

Hvis du synes, at der sniger sig en lidt ubehagelig duft ind i kabinen, når du tænder klimaanlægget, skyldes det bakterier i ventilationskanalerne. Vi kan rense dem effektivt for dig og fjerne lugt og bakterier. Bør ske hvert tredje år.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn