Her kan du finde markedets bedste brugte personvogne og varebiler

Du kan søge frit i alle otte afdelinger. Og finder du din drømmebil hos en CAL-afdeling uden for dit nærområde,
så får vi den transporteret til den afdeling, der er nærmest dig. Det skal være let for dig at se og prøvekøre vores biler!

Kontakt os, hvis du ikke finde din bildrøm her på siden

Vi har hele tiden nye brugte biler på vej til markedet. Og finder du ikke det, du søger nedenfor, så kontakt os og hør, om vi har din drøm på vej gennem klargøringen.

Stort udvalg i brugte Citroën og mange flere

Hos CAL har vi altid et stort udvalg i brugte biler – det gælder både Citroën og andre mærker. Du kan indsnævre udvalget via søgemaskinen ovenfor. Husk at kontakte os, hvis du ikke finder din drøm i din søgning. Vi har måske den rigtige bil til dig på vej gennem vores klargøringsafdeling.

Kom og prøv din nye brugte bil

Når du kommer til CAL, er vi altid åbne for en god bilsnak om dine ønsker og behov. Og når du har sporet dig ind på en eller flere muligheder, så tag en prøvetur. Det gælder for øvrigt også, hvis du er på jagt efter en spritny bil. Nok er vi gode til at vejlede dig i dit valg, men intet siger mere om bilen end at prøve den selv.

Prøvekør bilen og se om dens egenskab passer:

  • Er størrelsen den rigtige?
  • Kan du finde dig til rette i bilen?
  • Skal du på langtur i bilen – og har den i så fald kraft og plads nok?
  • Er affjedringen den rette for dig?
  • Etc.

Du er ikke bundet af en testkørsel. Du kan roligt prøve løs og finde den bil, der passer dig. Vi er ikke tilfredse, før du er.

Finansiering

Oftest er vi billigere end din bank, når det gælder finansiering. Vi kan også give dig gode råd om, udbetalingens størrelse og om, hvor lang tid løbetiden bør være. Læs mere om finansiering hos CAL her.

Kontakt os nu

Hvis du har fundet den rette bil – eller hvis du vil høre, hvad vi har på vej på markedet – så kontakt os. Find din lokale afdeling her.

Biler i otte afdelinger på Fyn og i Jylland står til din rådighed

Det er lige gyldigt om din brugte bil står i Jylland eller på Fyn. Hvis der er en bestemt bil, du vil prøver, får vi den transporteret hen til din lokale afdeling, så du kan prøve den her.

Du skal bare kontakte os, så tager vi affære.

Kontakt mig ved køb af brugt bil

Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn